BridgIT Water Foundation Danmark

Vær med til at sikre rent drikkevand og dermed bedre levevilkår
for lokalsamfund i bl.a. Indien, Nepal, Tanzania og Uganda.

help a rural village in Uganda with a safe water supply

Selv en dråbe bliver til ringe i vandet!

Sponsorer en vandbrønd og vær med til at sikre bedre drikkevand til verdens fattige befolkning.

Indtil nu har vores arbejde, og de installerede pumper i lokale landsbyer, gjort det muligt for over 680.000 mennesker at få rent og sikkert drikkevand.

Vores arbejde gør det muligt for flere børn at få en god skolegang, familiers økonomi forbedres og dødeligheden forårsaget af vandbårne sygdomme falder kraftigt. 

Man kan vælge at give et beløb, som skal gå til et specifikt land eller projekt. På BridgIT Water Foundations hjemmeside kan man se, hvilke projekter der pt. samles ind til og læse nærmere om bl.a. muligheden for at sponsorere en hel brønd. Det beløb man ønsker at donere skal dog indbetales via BridgIT Water Foundation Danmark.

Donationer som gives til BridgIT Water Foundation går direkte til vandprojekter. Alle beløb – store som små – kommer til at gavne de mennesker, der er i stor nød.

Book et foredrag

På baggrund af mine rejser til Uganda og Indien i oktober 2016 vil jeg fortælle om de udfordringer manglen på rent og sikkert vand skaber for de mennesker som lever med dette problem hver dag.

Foredraget er nærværende og giver et virkeligt indblik i livet i fattige samfund, hvor kvinder og børn hver dag går mange kilometer for at hente rent drikkevand.

Sammen med billeder og video får I et godt indblik i de problemer den fattige befolkning kæmper med hver dag, og hvad det betyder når rent og sikkert drikkevand er etableret. 

 

Foredraget er for alle som er interesseret - virksomheder, netværksgrupper, foreninger, klubber, private interesserede mv.

For yderligere information kontakt venligst Mia Andersen

Kontaktoplysninger:

BridgIT Water Foundation Danmark

Mia Andersen

Telefon: +45 6161 1680

Mail: danmark@bridgitwater.org

Følg med i vores arbejde med at etablere rent og sikkert drikkevand i udviklingslande.